Marsna Magazine

Meer Vandaag

Editie van: 1 december 2015


Mail van lezer: Zwendel bij Boekingscentrale

Een oplettende lezer van Marsna Magazine stuurde ons een mailtje. Hij wilt u graag attent maken op de zwendel van e.o.a. bedrijf met de naam Boekingscentrale. Dit bedrijf doet mensen geloven dat ze ooit een deelnamekaart hebben ingevuld waarop men dan een prijs gewonnen zou hebben. De prijs die u gewonnen hebt, in zijn geval een keukenmachine, kan dan afgehaald worden tijdens een prijsuitreiking die gehouden wordt in een zaaltje in de buurt. Voor deze prijsuitreiking moet u zich dan wel van te voren aanmelden via het telefoonnummer dat op de brief staat.

De prijs laten toesturen is "helaas" niet mogelijk. Want ze willen ook graag dat u kennis maakt met het bedrijf op de prijsuitreikingsbijeenkomst.
Wij willen de mensen dan ook voor deze vorm van oplichting waarschuwen! Aan deze Boekingscentrale is inmiddels al een aantal keer aandacht besteed bij het tv programma "Radar".

Datum: 15-09-2013 13:00:00


Copyright © 2011 - 2015 Stichting Marsna Magazine Op alle artikelen op deze site is mogelijk een auteursrechtvoorbehoud van toepassing.